Incasso Pijnacker

Incassobureau Pijnacker


Hebt u een aantal klanten met achterstallige betalingen, maar wilt u tevens het klantcontact goed houden? U kunt er dan voor kiezen om een incassobureau in te schakelen. Deze kunnen u begeleiden op het incasso traject, opdat u het geld waar u recht op hebt zo spoedig mogelijk ontvangt. Een incassobureau kan diverse taken voor u uitvoeren van debiteurenbeheer tot het inschakelen van een gerechtsdeurwaarder voor processen op het gebied van huurincasso. Zoekt u een incassobureau in Pijnacker? Bij STFD Incasso zijn diverse erkende bureaus uit uw regio aangesloten. Vul ons contactformulier in, en wij zorgen ervoor dat een incassobureau uit Pijnacker zo snel mogelijk contact met u opneemt.


no-cure no-pay incasso Pijnacker

Waarom STFD Incasso?

Bent u op zoek naar een incasso specialist in Pijnacker dan bent u bij STFD incasso aan het juiste adres. Wij beheren een netwerk van incassobureaus van over het hele land. Dit betekent dat er altijd een incassobureau bij ons is aangesloten dat aan al uw eisen voldoet. Zo hebben wij diverse bureaus die zich hebben gespecialiseerd in huurincasso, terwijl anderen zich meer richten op debiteurenbeheer of het traject waarbij een deurwaarder moet worden ingezet. Wij garanderen hierbij dat elk bureau u vakkundig en doeltreffend zal helpen. Wij vragen namelijk een ruime ervaring en betrokken medewerkers van elk bedrijf uit Pijnacker dat zich bij ons aansluit. Hebt u vragen over onze werkwijze of ons netwerk? Aarzel dan niet om uw vraag via het webformulier te stellen. Wij geven u graag meer informatie.

Incassobureau Pijnacker

Bevoegdheden van een incassobureau

Een incassobureau beschikt officieel niet over ambtelijke bevoegdheden. Dit betekent dat zij in hun brieven wel kunnen dreigen met bepaalde stappen, terwijl zij deze in de praktijk niet kunnen uitvoeren. Wel kan een incassobureau uit Pijnacker extra kosten rekenen voor de tijd die zij in een gerechtelijke of buitengerechtelijke incasso zaak steken. Deze kosten komen tevens voor de rekening van de schuldige. In veel gevallen is dit al voldoende om uw klant dermate aan te sporen het achterstallige bedrag te betalen. Is dit niet het geval, dan kan een incassobureau wel een gerechtsdeurwaarder of advocaat inschakelen, vele incassobureaus uit Pijnacker werken nauw samen met een deurwaarder dan wel advocaat uit dezelfde regio.

No cure, no pay

Menig incasso specialist werkt op basis van een no cure no pay principe. Dit principe houdt in dat u in eerste instantie niet betaal voor de kosten die door de expert gemaakt worden. U betaalt pas wanneer u het achterstallige bedrag binnen krijgt. Soms worden deze kosten bovendien verhaald op de schuldige. Het no cure no pay principe geldt niet voor alle facetten van een incassobureau. Zo betaalt u meestal wel voor het debiteurenbeheer dat het bedrijf voor u uitvoert, en ook in het geval van buitengerechtelijke en gerechtelijke incasso geldt deze methode alleen voor de fase waarin het bureau de aanmaningen verstuurt. Voor het inschakelen van een deurwaarder of rechter moet u meestal wel betalen. Vraag hiernaar bij het incassobureau uit Pijnacker van uw keuze.

Onze doelstelling: 100% rendement!

Wanneer u een bedrijf uit ons netwerk in Pijnacker inschakelt, dan garanderen wij dat deze zal streven naar een honderd procent rendement. Dit betekent dat elke medewerker zijn uiterste best zal doen om u naar tevredenheid te helpen met het debiteurenbeheer, het inschakelen van een deurwaarder of andere zaken. Onze medewerkers zullen u van elke stap op de hoogte houden en u regelmatig informeren over de mogelijkheden en opties. Er zal dan ook nooit een deurwaarder op één van uw klanten afgestuurd worden zonder uw instemming. Honderd procent rendement, en een even hoge klanttevredenheid. Dat is waar wij voor staan!

U bent op zoek naar een erkend incassobureau in de regio van Pijnacker?

Laat het netwerk van STFD Incasso u overtuigen en vraag vrijblijvend diverse offertes aan.

Telefonisch contact
Incassobureaus vergelijken

Gerechtelijke incasso

Gerechtelijke incassoprocedures volgen in de meeste gevallen op een buitengerechtelijk traject. Dit betekent dat uw klant al op diverse wijzen gesommeerd is de achterstallige kosten te betalen. Wanneer deze hieraan niet voldoet zal de incassospecialist een deurwaarder (gerechtsdeurwaarder) inschakelen om de ernst van de zaak te benadrukken. De kosten voor de inzet van een gerechtsdeurwaarder zullen over het algemeen op de schuldige verhaald worden.

Buitengerechtelijke incasso

Bij een buitengerechtelijke incasso zaak zullen wij voorkomen dat er een deurwaarder (gerechtelijke procedure) nodig is om achterstallige betalingen te innen. Een incassobureau uit Pijnacker zal in een dergelijk geval proberen de klant of huurder per post, mail of telefonisch aan te manen het bedrag over te maken. Mocht dit in één keer niet mogelijk zijn, dan zorgen wij voor een betalingsregeling naar ieders tevredenheid.

Gerechtelijke incasso Pijnacker

Debiteurenbeheer

Onder debiteurenbeheer wordt het proactief managen van uw debiteuren verstaan. Goed debiteurenbeheer leidt tot een gezonde cashflow, en daarnaast een professionele profilering van uw bedrijf in Pijnacker. De bedrijven die zich bij STFD Incasso hebben aangesloten zullen uw debiteurenbeheer, of dit nu om bedrijven of particulieren gaat, met alle plezier voor u verzorgen. U bepaalt hierbij natuurlijk de toon en vorm van communicatie.

Buitengerechtelijke incasso Pijnacker

Huurincasso

Eén van de specialisaties van de bij ons betrokken bedrijven is het verzorgen van de huurincasso. Door een incassobureau in te schakelen voor deze huurincasso voorkomt u onnodige ontruimingsprocedures, terwijl u evenmin last heeft van huurachterstanden. Een huurincasso kan zoals elk incasso traject zowel op gerechtelijke als buitengerechtelijke wijze worden toegepast. Wij streven hierbij natuurlijk eerst een zaak zonder gerechtsdeurwaarder na.

huurincasso Pijnacker

Behoud uw goede klantrelatie

Elk bedrijf heeft baat bij goede klantrelaties. Kies voor een incassobureau uit Pijnacker om uw klantcontact goed te houden, en tevens het geld te krijgen waar u recht op heeft. Wij ondersteunen u met alle plezier bij het debiteurenbeheer en andere incasso zaken.

Onze succesvolle aanpak helpt u verder!

De afgelopen jaren hebben wij al vele klanten uit Pijnacker naar tevredenheid geholpen. Uit de resultaten blijkt dat onze aanpak, waarbij we starten met een buitengerechtelijke aanpak, zonder gerechtsdeurwaarder een positief effect heeft. Wij helpen dan ook u graag verder!