Incassobureaus vergelijken

Gratis incassobureau offertes vergelijken

Bent u op zoek naar een incassobureau omdat u een klant heeft die niet wil betalen? Of wilt u graag het debiteurenbeheer uit handen geven? Vraag via ons contactformulier offertes aan van meerdere incassobureaus bij u uit de regio.

Start gratis offerteaanvraag

U krijgt tot maximaal vijf offertes met daarin een voorstel en de vervolgstappen die zij voor ogen hebben. Deze kunt u in alle rust vergelijken. Alle incassobureaus die aan ons gelieerd zijn streven na om 100% rendement te behalen. Dankzij de ruime ervaring binnen het vakgebied weten zij vaak de onderste steen boven te krijgen, zodat u als klant krijgt waar u recht op heeft.

No cure, no pay

Elk incassobureau dat bij ons aangesloten is werkt volgens de no cure, no pay methode. Dit houdt in dat u vooraf niet hoeft te betalen voor de rechtskosten van de gewenste dienst. Om het te verduidelijken geven we u dit voorbeeld: mevrouw Janssen wil graag dat een achterstallige betaling van een van haar klanten vorderen. Ze geeft dit uit handen bij een incassobureau. Zij stellen het incasso traject in werking en zetten een deurwaarder in om het bedrag te collecteren. Helaas krijgt deze nul op het rekest waardoor de achterstallige betaling nog steeds niet voldaan is. In dit geval hoeft mevrouw Janssen ook niet de gemaakte rechtskosten te voldoen. Slaagt het incasso traject? Dan worden de rechtskosten op haar verhaald en heeft zij haar achterstallige betaling binnen.

Vergelijk vrijblijvend incassobureaus bij u uit uw omgeving.

Laat het netwerk van STFD Incasso u overtuigen en vraag vrijblijvend diverse offertes aan.

Vrijblijvend offertes vergelijken

Of het nu gaat om debiteurenbeheer, een minnelijke of gerechtelijke incasso of het inzetten van een gerechtsdeurwaarder of deurwaarder door het invullen van ons contactformulier kunt u vrijblijvend offertes ontvangen van meerdere incassobureaus bij u uit de regio. Wilt u liever direct contact met een van onze medewerkers om de incasso zaak te bespreken? Bel ons op bovenstaand telefoonnummer. Wij zien uw offerte aanvraag graag tegemoet en staan klaar om voor u het onderste uit de kan te halen!

Incasso offertes