Incasso Malden

Incassobureau Malden


Veel bedrijven aarzelen met het innen van achterstallige rekeningen omdat zij bang zijn op deze wijze goed klantcontact te verliezen. Door een incassobureau in te schakelen voorkomt u dat de relatie met uw klanten er op achteruitgaat, terwijl u wel het geld int waar u recht op heeft. Een incassobureau kan u van dienst zijn op diverse gebieden binnen de incasso wereld. Zo profiteert u bij sommige bedrijven van een volledig debiteurenbeheer, terwijl andere bureaus zich meer richten op een buitengerechtelijk dan wel gerechtelijke procedure van een huurincasso. Zoekt u een incassobureau uit Malden die u van dienst kan zijn bij het inzetten van een deurwaarder (gerechtsdeurwaarder) of het innen van bepaalde gemaakte kosten? Aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar een erkende incassospecialist.


no-cure no-pay incasso Malden

Waarom STFD Incasso?

Wanneer u op zoek bent naar een incassobureau uit Malden dan vormt een specialist uit het netwerk van STFD Incasso een goede keuze. Bij ons netwerk zijn incassobureaus van over heel Nederland aangesloten, die allen een allround ervaring hebben op het gebied van incasso. Bovendien heeft elk incassobureau zich gespecialiseerd in één of meerdere specifieke gebieden. Denk hierbij onder andere aan huurincasso, debiteurenbeheer of de inzet van een traject met gerechtsdeurwaarder. Waar u ook een incasso specialist uit Malden voor nodig heeft, wij garanderen dat deze werkt op basis van ruime ervaring, betrokkenheid en op het no cure no pay principe.

Incassobureau Malden

Bevoegdheden van een incassobureau

Technisch gezien heeft een incassobureau uit Malden weinig officiële bevoegdheden. Wel kunnen zij met behulp van diverse procedures meer druk zetten achter een incasso traject. Zo kan een bureau geld vragen voor het versturen van aanmaningen en vorderingen. Deze extra kosten vormen voor veel debiteuren een goede aansporing om een achterstallige rekening toch maar te betalen. Daarnaast kan een incassobureau na de buitengerechtelijke procedure een gerechtelijke variant starten. Dit betekent dat zij contact opnemen met een deurwaarder uit de regio Malden. Met behulp van de deurwaarder wordt dan nog eens extra druk achter het betalen gezet.

No cure, no pay

Menig incassobureau uit ons netwerk werkt op basis van een no cure no pay principe. Dit betekent dat u alleen betaalt voor de gemaakte kosten op het moment dat een openstaande rekening daadwerkelijk betaald wordt. In een aantal gevallen worden deze kosten eveneens verhaald op de schuldige. Let hierbij wel op, bij de meeste bureaus geldt het no cure no pay principe alleen voor het buitengerechtelijke traject. Zodra een gerechtsdeurwaarder wordt ingeschakeld, betaalt u de rechtskosten voor deze deurwaarder op voorhand. Deze kan u deels terugkrijgen van de schuldige in het geval van een succesvolle zaak. Voor andere werkzaamheden van het incassobureau zoals debiteurenbeheer dient u wel gewoon de kosten te betalen.

Onze doelstelling: 100% rendement!

Elk bedrijf uit Malden dat zich bij ons netwerk heeft aangesloten zal streven naar een honderd procent rendement. Onder dit rendement verstaan wij niet alleen het innen van alle achterstallige bedragen, maar eveneens het behoud van uw klantrelaties en klanttevredenheid. Dit proberen wij onder andere te bereiken door een positieve benadering van uw klanten en een strenge doch rechtvaardige afhandeling van de zaken. Onze gelieerde partners benaderen wanbetalers op de juiste manier. Wij gaan door waar andere bureaus stoppen, en met succes. U profiteert van deze hands-on mentaliteit.

U bent op zoek naar een erkend incassobureau in de regio van Malden?

Laat het netwerk van STFD Incasso u overtuigen en vraag vrijblijvend diverse offertes aan.

Telefonisch contact
Incassobureaus vergelijken

Gerechtelijke incasso

Aan een gerechtelijke incasso is vaak al een buitengerechtelijk proces van aanmaningen en vorderingen vooraf gegaan. Bij een gerechtelijk traject zullen meer drastische maatregelen worden ingezet, zoals een deurwaarder of volledige rechtsproces. De kosten voor het inzetten van deze gerechtsdeurwaarder in het gerechtelijke traject zijn relatief hoog, maar deze kunt u achteraf verhalen op de schuldige.

Buitengerechtelijke incasso

Bij een buitengerechtelijke incasso blijven de taken van een incassobureau uit Malden beperkt tot het versturen van aanmaningen en vorderingen. Een buitengerechtelijke incasso vindt plaats voor een gerechtelijk traject. Bij dit buitengerechtelijk proces gaat men uit van een vergissing van de debiteur, waarbij deze nog een kans krijgt de situatie recht te zetten zonder druk van een gerechtsdeurwaarder en andere juridische procedures.

Gerechtelijke incasso Malden

Debiteurenbeheer

Eén van de taken die een incassobureau uit Malden voor u kan uitvoeren is het debiteurenbeheer. Wanneer een incasso specialist uw debiteurenbeheer verzorgt, zal dit leiden tot een gezonde cashflow en een goed klantenbestand. Natuurlijk zal de communicatie naar uw klanten toe gebeuren op basis van uw wensen. Wilt u meer weten over de prijzen voor dit debiteurenbeheer, vul dan het contactformulier in.

Buitengerechtelijke incasso Malden

Huurincasso

Bent u de eigenaar van diverse panden in Malden en hebt u enkele huurders die de huur niet betalen? Enkele van de bij ons betrokken bedrijven hebben zich gespecialiseerd in huurincasso. Een huurincasso proces richt zich speciaal op het innen van huur op een juiste wijze, zonder onnodige huisuitzettingen en andere drastische maatregelen. Wij geven u graag meer informatie over deze huurincasso.

huurincasso Malden

Behoud uw goede klantrelatie

Bent u bang dat u door het aanmanen van uw klanten u de goede klantrelatie verliest? Door een incassobureau uit Malden in te schakelen voorkomt u direct negatief contact, en zal de klantrelatie blijven bestaan. Wij zullen te allen tijde ook een positieve (buitengerechtelijke) benadering naar uw klanten nastreven. Pas in uiterste gevallen zullen wij overgaan tot de inzet van een deurwaarder en andere aspecten van een gerechtelijke procedure.

Onze succesvolle aanpak helpt u verder!

De afgelopen jaren hebben wij al veel bedrijven uit Malden naar tevredenheid geholpen met hun debiteurenbeheer en het innen van achterstallige rekeningen. Uit de resultaten blijkt bovendien dat onze aanpak zeer succesvol. Dit komt allereerst door onze positieve benadering van al uw klanten, wij gaan altijd uit van een vergissing van hun kant. Daarnaast is ook onze open communicatie naar u toe van groot belang. Er zal nooit een gerechtsdeurwaarder op één van uw debiteuren worden afgestuurd zonder uw instemming. Wij zijn u graag van dienst in Malden!